Saturday, 11 February 2012

To you,,,my dear Friend...

Assalamualaikum,,,,dan salam sejahtera,,,,

hari niii aku nk crita skitt psl ap yg aku da wat smlm........untk kwn aku, cik Amirah Najihah Abdul Azis (teacher-to-be) hehehe..dia da umo 19...;p


3 hari rsenya aku terpaksa 'berlakon' demi nk mnjayakan prank untk dia smlm,,hahahha..mirah..mirah..sory norhh..x sgaja...sja nk bg gmpak skit bfday hg..haha..so, skg hg kna ad ksedaran skit yg hg da TUA,,,HAHAHAHHAH,,;p....km suma umo 18 lg,,hehehehe

ap2 pn, aku hrp hg hppy dgn suma yg dah km prepare kat hg...syukur semuanya jd elok...huuu..smpena bfday hg, aku ad wt stu video...tp srius aku malu gla nk tnjuk kt hg vid ni...sbb dlm tu aku AMAT BUROK..huhuhu..mklmlaa,muka ngntok time tuu..;)

video

errrr,,ignore je ap2 yg X ELOK dlm ni...huu..malu aih...jgn gelak norhh..klo x, aku pancung hg,,huuu..

ni aku nk share skittt pix2 yg tlah di'snap' smalam....huuu


naneyy...

dlm umah pn jd koje..haha

tadaaaaa...;p

err..pix ni aku terkangkang skit..maaf ya....;p

hehe..gotcha!

snap3...

bantal tu present tuu.hhaha


yeah,,last but not least..;)

pix2 time mkn n time 'prank' yg kitorg wt x leh share kt sni, sbb IANYA MENGANDUNGI 
UNSUR 18 PL..hahahhaa
^^,,to Amirah....

Happy 19th year old Birthday...
May Allah Bless you..
success in your study..
be a good future teacher, wife and daughter to your parents..
may you find and meet a good and soleh husband..
may health and prosperity be along with you..
and lastly, I want to say A THOUSAND PHRASE of SORRY whenever I have made a lot of mistakes towards you..forgive me please...;')


 WE LOVE YOU SO MUCH!!!!

that's all..thank you,,

SELAMAT MENJALANI HIDUP DI ALAM 'TEEN' yg last...thn dpan da 20..;p



No comments:

Post a Comment